Weerbaarheidstraining


Vrij Spel biedt naast buitenschoolse opvang en huiswerkbegeleiding ook weerbaarheidstrainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Dit doen wij in samenwerking met Nummer 13

Nummer 13 biedt naast en ter ondersteuning van het straathoekwerk verschillende trainingen aan voor jongeren (en ouders). Deze trainingen zijn gericht op weerbaarheid en agressie-/emotieregulatie. Zij geven trainingen aan kinderen en jongeren, zowel individueel als in groepsverband.

De werkers van Nummer 13 zijn geschoolde en gecertificeerde trainers. Er is ook een psychomotorisch therapeut bij Nummer 13 werkzaam.

"Rots en Water is een psychofysieke training voor jongens en meisjes, voor o.a. basisonderwijs, voorgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Spelenderwijs worden sociale-communicate-en confrontatievaardigehden aangeleerd. Rots en Water wordt ook ingezet bij het voorkomen/ verminderen van sociale problemen, waaronder pesten."

In de trainingen wordt ervaringsgericht gewerkt aan : grenzen aanvoelen en aangeven, rekening houden met de grenzen van een ander, respect, balans en focus, voor jezelf opkomen, keuzes maken, samenwerken, zelfbeheersing, zelfvertrouwen etc.

 

Compleet Pakket

Wij bieden een compleet pakket aan van 10 lessen, dit is inclusief:

  • Intakegesprek.
  • 1 les voor ouders.
  • 2 herhalingslessen en evaluatie.

 

Informatie:

  • Doelgroep: Basisschool
  • Tijdstip: Woensdagmiddag
  • Locatie: Vrij Spel, Uddelerweg 12a, Elspeet

 

Wij starten bij een groepsgrootte van minimaal 6 kinderen (maximaal 12).

Voor informatie en/of deelname:

Telefoon: 0642953608
Email: info@vrijspelelspeet.nl