Weerbaarheidstraining


Vrij Spel biedt weerbaarheidstrainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Dit wordt gegeven in groepsverband en kan alleen gegeven worden als er voldoende deelnemers zijn

Dit doen wij in samenwerking met Nummer 13

Nummer 13 biedt naast en ter ondersteuning van het straathoekwerk verschillende trainingen aan voor jongeren (en ouders). Deze trainingen zijn gericht op weerbaarheid en agressie-/emotieregulatie. Zij geven trainingen aan kinderen en jongeren, zowel individueel als in groepsverband.

De werkers van Nummer 13 zijn geschoolde en gecertificeerde trainers. Er is ook een psychomotorisch therapeut bij Nummer 13 werkzaam.

"we geven een psychofysieke training aan jongens en meisjes voor o.a. basisonderwijs. Spelenderwijs worden sociale-communicate-en confrontatievaardigehden aangeleerd. Deze training kan ook worden ingezet bij het voorkomen/ verminderen van sociale problemen, waaronder pesten."

In de trainingen wordt ervaringsgericht gewerkt aan : grenzen aanvoelen en aangeven, rekening houden met de grenzen van een ander, respect, balans en focus, voor jezelf opkomen, keuzes maken, samenwerken, zelfbeheersing, zelfvertrouwen etc.

 

Compleet Pakket

Wij bieden een compleet pakket aan, dit is inclusief:

  • Intakegesprek.
  • 1 les voor ouders.
  • evaluatie.

 

Informatie:

  • Doelgroep: Basisschool
  • Tijdstip: in overleg met de deelnemers en opleider
  • Locatie: Vrij Spel, Uddelerweg 12a, Elspeet

 

Wij starten bij een groepsgrootte van minimaal 6 kinderen (maximaal 12).

Voor informatie en/of deelname:

Telefoon: 0642953608
Email: info@vrijspelelspeet.nl